Горно меню » ЗА НАС

Агенция Ай Би Джи оперира на пазара на недвижими имоти от 2007 г. и предлага широк спектър от имоти в различни области на България. Ние помагаме на нашите клиенти да изберат подходящия имот, който да отговаря на техните нужди. Нашата задача е да организираме целия процес на покупко-продажба от самото начало до самия край. 

Агенция Ай Би Джи е с офиси в град Русе и к.к. Слънчев Бряг. Ние предлагаме имоти в следните области: РусеБургасБанскоВелико Търново, Габрово, Плевен, Враца, Шумен, Силистра, ДобричВарна и непрекъснато работим върху разширяването на областите, в които работим.

Ние се фокусираме върху предоставянето на качествена информация - факти, снимки, цени и съвети - за всеки имот, който предлагаме. Ние разбираме, че нуждите и желанията за недвижими имоти варират при отделните индивиди. Това е причината, поради която ние в IBG Real Estate вярваме, че работата с всеки клиент трябва да е индивидуална. Ние предлагаме персонално внимание, което ни дава възможност да ви помогнем по най-добрия начин, когато става въпрос за закупуване, отдаване под наем или продажба на недвижими имоти.

Съдействаме и за ипотечни и друг вид кредитиране БЕЗПЛАТНО. Също така можем да предложим различни условия за застраховката на вашият дом или автомобил. Ако желаете да ремонтирате имота си, ние в Ай Би Джи можем да ви предоставим група строители/майстори, работещи на преференциални за клиенти на агенцията цени. 

Моля напишете вашето мнение за нас на нашата Фейсбук страница: www.facebook.com/IBG.Real.Estates